Terkejut ular masuk rumah .. Pengantin wanita maut di hari menyambut menantu (5Gambar)

Kuala Krai : Akibat terkejut ular masuk rumahnya seorang pengantin wanita yang baru seminggu melangsungkan perkahwinan meninggal dunia secara mengejut akibat sesak nafas.

Arwah Shahrun Ainun hembus nafas terakhir diklinik berdekatan kampung nya setelah sesak nafas dan tidak sedarkan diri akibat terkejut apa yang paling memilukan dia pergi di hari majlis menyambut menantu yang akan berlangsung hari ini di rumah suaminya.

Mangsa yang berasal dari kampung Telekung Kuala Krai telah berkahwin degan pasangan nya yang bernama Kerol pada 29 june lalu dan hari ini merupakan majlis menyambut menantu di rumah pihak lelaki.

Loading...

Apa yang berlaku mengundang pilu sahabat-sahabat arwah dan yang paling amat terasa dengan permergian arwah di pagi jumaat yang mulia adalah suami arwah Kerol.

Mana tidaknya segala persiapan telah diatur untuk Majlis meyambut menantu hari ini, majlis hari ini bertukar majlis tahlil buat arwah yang disifatkan kawan-kawan arwah seorang insan yang sangat baik dan disenangi rakan-rakan nya.

Semoga suami arwah tabah dengan dugaan ini, kebahagian mereka hanya seminggu mengecapi hidup sebagai suami isteri Allah lebih sayangkan arwah, punca sebenar kematian arwah akan disahkan oleh pihak Hospital. Al fatihah

Loading...