Status terakhir di fb doa untuk geng konvoi .. Namun dia maut dalam Konvoi (10Gambar)

Sungai Petani : Seorang penunggang motosikal kuasa tinggi maut apabila motosikal yang ditunggangnya hilang kawalan lalu terlibat kemalangan yang menyebabkan dirinya parah.

Mangsa yang dikenali dengan nama Mohd Hafizal meninggal dunia diperjalanan ke Hospital setelah parah motosikal kuasa tinggi milik nya terbalik di KM107.3 dari Sg Petani menghala ke Bertam.

Apa yang paling memilukan semasa didalam Feri dari langkawai menuju Kuala Perlis bersama geng-geng konvoi mangsa sempat memuat naik gambar motosikal kuasa tinggi dirinya dan rakan-rakan.

Loading...

Dengan Caption di facebooknya , Semoga dipermudahkan segala urusan pergi dan balik amin, isteri dan juga rakan-rakan yang mengenali arwah turut mendoakan arwah selamat pergi dan balik.

Namun isteri Nur Diyana dan rakan-rakan arwah dikejutkan apa bila Mohd Hafizal telah terlibat dalam kemalangan dan dia menghembus nafas terakhir akibat cedera parah dalaman.

Punca sebenar kejadian masih disiasat oleh pihak berwajib,  semoga isteri arwah tabah dengan dugaan yang amat berat ini, tiada lagi suami disisi. Al fatihah.

Loading...