Hajat tidak kesampaian .. Cikgu Chah maut anak parah kereta dirempuh lori (8Gambar)

Manek Urai : Cikgu Esah merupakan Cikgu di SM Manek Urai seorang yang sangat disenangi rakan-rakan dan pelajar disekolah tersebut dan sekolah sekitarnya.

Cikgu Esah atau lebih mesra dengan nama Cikgu Chah seorang yang mengutamakan kesihatan, terlibat dalam program kesihatan bersama rakan-rakan sekolah atau program yang akan disertainya adalah Cabaran Jom Kurus.

Arwah Cikgu sangat berhajat untuk mengurangkan berat badan nya menyahut Cabaran Jom Kurus  yang akan di sertainya bermula 9 Sept ini sehingga lah 21 Oktober 2017.

Loading...

Cikgu Chah sempat bergurau dengan rakan-rakan nya di Group Whats App mereka ” 22 Okt ” Birthday dirinya boleh lah dia pakai Baju Kebaya sebab dia dah kurus ” ini mengundang pilu rakan-rakannya.

Kini segala hajat Cikgu Chah tidak kesampaian, dia pergi buat selamanya kemalangan semalam, anak perempuan nya parah.

Kereta dipandunya bertembung sebuah lori dalam kemalangan di kilometer (KM) 48 Jalan Raya Timur Barat, di sini petang ini.

Semoga roh nya dicucuri rahmat, pada anak perempuan nya yang kini bertarung nyawa semoga cepat sembuh jenazah di bawa pulang ke Manek Urai untuk disemadikan. Al fatihah

Loading...