Foto terakhir .. Ajal bertembung penunggang Y15zr maut rempuh Alza (10Gambar)

Jengka : Seorang pemuda maut manakala rakan nya cedera apabila motosikal jenis Yamaha Y15zr yang di tunggang mereka bertembung dengan perodua Alza dalam kejadian pukul 2.30 petang semalam di jalan jengka 21 ke jengka 13.

Mangsa yang maut dikenali dengan nama Nor Zulkarnain Nor Hadi manakala rakan nya Lan cedera dan kini di rawat di Hospital Sultan Haji Ahmad Shah Termeloh dan telah menjalani pembedahan selama 6 jam malam tadi.

Loading...

 

 

Pemandu perodua Alza yang merupakan suami isteri hanya mengalami kecederaan kecil walaupun bahagian hadapan Perodua Alza mereka remuk, mengikut pemandu Alza kejadian tiba-tiba sehingga dentuman kuat motosikal merempuah keretanya.

Mangsa yang maut dan pemandu Perodua Alza merupakan penduduk jengka 21, apa yang paling memilukan Lan sahabat Neng atau Nain yang maut sempat memuat naik foto mereka berdua menaiki motosikal tersebut dan mengucapkan takziah buat sahabat baiknya itu.

Punca sebenar masih disiasat oleh pihak berwajib, Neng seorang insan yang dikenali dan disenangi rakan-rakan tidak sangka ajal nya bersama motosikal memandangkan arwah memang meminati motosikal. Al fatihah

Loading...