Foto selfie terakhir .. terkulai layu ajal bersama kereta rempuh treler (10Gambar)

Jasin : Sayu melihat foto kemesraan pasangan suami isteri ini, namun awal pagi tadi mereka dijemput ilahi bersama apabila terlibat dalam kemalangan.

Mohd. Hairul Ab. Jalil @ Sakari, 40, dan isterinya Saadah Ab. Hamid, 35,maut selepas kereta dinaiki mereka hilang kawalan sebelum merempuh bahagian belakang sebuah treler yang berhenti di laluan kecemasan di Kilometer 187 arah utara Lebuh Raya Utara-Selatan awal pagi tadi.

Loading...

Dalam kejadian kira-kira pukul 5.40 pagi mereka meninggal dunia di tempat kejadian akibat kecederaan parah pada bahagian kepala serta badan,ketika kejadian mangsa yang menaiki kereta jenis Proton Pesona dalam perjalanan dari arah selatan.

“Setiba di lokasi kereta dinaiki pasangan suami isteri itu hilang kawalan sebelum terbabas ke laluan kecemasan dan merempuh belakang sebuah treler yang berhenti kerana mengalami kerosakan,” kata pihak polis

Mohd. Hairul berasal dari Kelantan berkerja  di Johor menetap di rumah PPR Kemas, semoga roh nya di isteri dicuci rahmat dan keluarga terdekat mereka tabah dengan dugaan ini.Al fatihah

Loading...